Όραμα & Στόχοι

Η γνώση, η εμπειρία, το μεράκι και η αγάπη για την αγροτική παραγωγή, η πολύχρονη απασχόληση με την καλλιέργεια, παραγωγή και προώθηση φρέσκων φρούτων, οδήγησε μια ομάδα παραγωγών στην ίδρυση του Αγροτικός Συνεταιρισμός Οργάνωση Παραγωγών (Α.Σ.Ο.Π.) Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Οργάνωση Παραγωγών (Α.Σ.Ο.Π.) Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ με περισσότερους από 170 παραγωγούς μέλη, ακολουθεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής, τυποποίησης και διακίνησης φρέσκων φρούτων, χαράζει την δική του μοναδική πορεία στον κλάδο, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση, τη γεύση και την τεχνογνωσία.
Με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον,

η ΔΗΜΗΤΡΑ Βελβεντού επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό.
Όραμα & στόχος του Συνεταιρισμού αποτελεί η παραγωγή και η διάθεση φρέσκων φρούτων, άριστης ποιότητας, μοναδικής γεύσης και μέγιστης ασφάλειας για τον καταναλωτή σε προσιτές τιμές.
Φιλοσοφία του Συνεταιρισμού αποτελεί ο διαρκής εκσυγχρονισμός στις μεθόδους παραγωγής, στην τεχνολογία παραγωγής, η οριοθέτηση διαρκώς υψηλότερων στόχων, η προσφορά στις αγορές προϊόντων άριστης ποιότητας.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Οργάνωση Παραγωγών (Α.Σ.Ο.Π.) Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ «υπογράφει» τα ελληνικά, επώνυμα και ποιοτικά φρούτα του Βελβεντού και μόνο.

photo1

photo2