Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βελβεντού “Δήμητρα” συμμετείχε στην 2η «Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2016»

dimitracoopLogo

Ο Συνεταιρισμός συμμετείχε στη «Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2016 », που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της Helexpo.

Την έκθεση διοργάνωσαν ο Ελληνικός Εθνικός Φορέας Εκθέσεων HELEXPO και το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ.

Η έκθεση σημείωσε επιτυχία και οι εκθέτες έμειναν ευχαριστημένοι, αφού παρατηρήθηκε ικανοποιητική προσέλευση στελεχών από το διεθνές εμπόριο, που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Στο περίπτερο του ΑΣ Δήμητρα επιβεβαιώθηκε η θέληση των εμπόρων να προμηθευτούν και να διαθέσουν στους καταναλωτές τα επώνυμα και ποιοτικά φρούτα του Συνεταιρισμού ΔΗΜΗΤΡΑ.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βελβεντού “Δήμητρα” είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους υπεύθυνους των μεγάλων αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ της Ελλάδας και των Βαλκανίων  την γκάμα των προϊόντων καθώς και όλες τις εφαρμογές συσκευασίας με τις οποίες διαθέτει τα αγροτικά προϊόντα, τα οποία διατίθενται με σήμα και όχι χύμα, τόσο στην ελληνική, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να εργαστούν στον Συνεταιρισμό την καλοκαιρινή περίοδο, να υποβάλουν αίτηση για εποχική εργασία με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που αναφέρονται σ’ αυτήν.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 17 Μαΐου 2021 μέχρι 30 Ιουνίου 2021

Το έγγραφο της αίτησης επισυνάπτεται και μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Email : [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο του Συνεταιρισμού στο τηλ. 2464031592

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ